Beta Marine Aggregaten

BetaGen 7 & 11

De BetaGen 7 en BetaGen 11 zijn de twee meest populaire aggregaten met een akoestische omkasting ten behoeve van de electriciteits voorziening aan boord van schepen.

Beta Marine Aggregaten

Onze serie gaat van 3.7kVA tot 50kVA, beiden 50Hz en 60Hz.
We hebben een standaard serie van aggregaten met of zonder akoestische behuizing gebaseerd op de Kubota motoren.

beta7&11

Industriëele aggregaten

We leveren hoofd-, nood- en havenaggregaten geheel naar uw specifieke behoefte klassificatie volgens: Lloyds Register of Shipping, Det Norske Veritas, Bureau Veritas, Germanisher Lloyd, ABS, enz. van 30 tot 900kVA

Vervangende onderdelen – we kunnen onder normale omstandigheden binnen 24 uur van alle typen aggregaten onderdelen leveren.

Heeft u vragen en/of suggesties neem dan kontakt op via e-mail.

Beta Marine levert zowel aan de particuliere gebruiker als aan de commerciële markt met apparatuur die varieert van de zeer kleine akoestisch beklede generatorsets voor privéjachten tot zware basislasttoepassingen.
Diesel kracht werktuigen, generatoren en motoren zijn gebaseerd op beproefde en internationaal erkende merken, wat betekent dat service-onderdelen verkrijgbaar zijn bij de meeste verkooppunten wereldwijd, waaronder ons eigen internationale distributienetwerk, of rechtstreeks vanuit onze fabriek.
Elk door ons geproduceerd artikel wordt gedekt door onze standaard garantie en in het onwaarschijnlijke geval dat garantiewerk noodzakelijk is, zal de Beta Marine serviceafdeling u kunnen helpen.

beta marine gensets

Generator Sets: 41 - 900 kVA

Naast dieselgeneratorsets produceert Beta Marine ook motorgeneratorsets, frequentieomvormersets en scheepsvoortstuwingsmotoren die worden vervaardigd volgens de eisen van de klant, waar betrouwbare kwaliteit en betrouwbaarheid worden geëist.
Hoewel er verschillende standaardreeksen zijn, kan aan de specifieke eisen van de klant worden voldaan, evenals aan die van internationale en nationale instanties, waaronder maritieme classificatiebureaus (zoals LRS, DNV, BV, ABS, GLL, RINA enz.) en de eisen die zijn vastgelegd in de desbetreffende normen (zoals BS, ISO, NEMA, NFPA, IEE enz.).
Marine generatorsets zijn standaard leverbaar met warmtewisselaar gekoelde motoren, die compleet zijn met zoet- en ruwwaterpompen met kielkoeling of radiatorkoeling als alternatief.
Het starten gebeurt gewoonlijk met een elektrische motor, maar luchtstartsystemen zijn gemakkelijk te organiseren, evenals alternatieve methodes zoals een hydraulische motor, een startmotor met veerinertie enz.
Generatoren zijn gewoonlijk enkelgelagerd met een schijvenkoppeling rechtstreeks aan het motorvliegwiel, maar vaak worden generatoren met twee lagers gespecificeerd; in dat geval wordt een torsieflexibele koppeling gemonteerd.
Radio-interferentie-onderdrukking volgens B5800 (VDE-klasse G) is standaard op alle generatoren, maar de hogere maritieme klasse B51597 (VDE-klasse K) wordt gewoonlijk gespecificeerd.
Scheepsgeneratoren worden gewoonlijk ontworpen met het oog op hoge aanloopstroom- en kortsluitstroombehoudskarakteristieken voor continue vermogens in omgevingen tot 50°C met een sterk zoute atmosfeer.

Brochure generating sets Print..

Print Page