Welkom op de Beta Marine Nederland Website

RTLZ

In Maart 2020 is ons bedrijf een aantal keer op tv te zien geweest in het programma How it's done op Rtl Z, Klik Hier om het te kunnen bekijken.

BV3800 - 90bhp

Vanaf 1 juli 2005 wordt samen met Beta Marine Ltd te Stroud Gloucestershire Engeland onder de naam Beta Marine Nederland het assortiment motoren verkocht in de populaire range van 10 tot en met 90 pk. Bovendien heeft Beta Marine Nederland als importeur de alleenvertegenwoordiging voor Nederland. In Engeland is Beta Marine een groot succes!

Beta Marine Engeland had in 2021 een jaaromzet van 12,2 miljoen euro bij een productie van 1.700 motoren. Bij Beta Marine Engeland werken 40 mensen. Het dealernetwerk zit wereldwijd in 56 landen.

De motoren worden gebouwd op specificaties van Beta Marine bij Kubota te Osaka Japan volgens de laatste dieselmotorentechnologie en de laatste zeer lage uitlaatemissie-eisen. Motoren van Beta Marine worden in Nederland sinds 1986 verkocht en hebben in veel charterschepen hun betrouwbaarheid bewezen.

Wij zijn bovendien ook de importeur voor Duitsland, Belgiƫ en de Balearen.

Beta Marine Nederland ook voor Industriemotoren. De voordelen:

OVERZICHT

Beta Marine is een van de drie officiële mariniseerders van Kubota motoren. Kubota moet toestemming geven voor het mariniseren van hun motoren. Dit betekend een volledige dynamische krachtentest onder toezicht van de hoofdingenieur van Kubota en een herberekening van de betrouwbaarheid van de mariniseerders modificaties.

Omdat Beta zowel een warmtewisselaar als een kielgekoeld product levert, moeten de testen als boven omschreven op beide systemen worden toegepast.

Beta is trots op zijn Kubota gebaseerde producten, en heeft onophoudelijk gewerkt aan het leveren van betrouwbare, economische lage emissie-motoren met gemakkelijke onderhoudstoegankelijkheid. Buitenwaterpompen, olie- en brandstoffilters, V-snaarspanners etc. zijn allen aan de voorzijde gemakkelijk bereikbaar, aangebracht.

Verzwaarde vliegwielen en anti-trillingsringen worden standaard gemonteerd om te zorgen voor een gelijkmatige loop bij kruistoerental en lager. Geruisarme inlaatfilters en geluidsdempers zorgen ervoor, dat het totale product een stil product is.